10 ting gutter kanskje ikke visste om oss jenter!♡♡

10 ting gutter kanskje ikke visste om oss jenter

  • Først blogge jeg om 10 ting du ikke visste om gutter, så jeg tenkte å blogge om 10 ting dere gutta ikke kanskje ikke visste om oss jentene.
    Håper dere gutta lærer noe også. ;)♡♡

                   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1.  Jenter blir så utroolig glad når gutter legger merke til småting! F.eks hvis jenta har nye sko eller en ny topp - Vi blir så glad hvis du legger merke til det uten at vi sier noe om det! Du viser jenta da at du er oppmerksom på jenta. Bare denne lille tingen kan gjøre at en jente er glad hele dagen! Selv om det er en såå liten ting, så setter jenter så utrolig stor pris på det.


2. Jenter flest er veldig sårbare. Spesielt når man er tenåring. Så om du merker at jenta di er lei seg - trøst henne! Muntre henne opp! Gjør noe hun setter pris på, eller noe du vet hun blir glad av.


3. Om du faktisk er interessert i en jente, ikke gjør ting som kan gi tegn til at du er interessert i en annen. Selv om du kanskje ikke er interessert i en annen, så er det mest sannsynlig at jenta vil tro det. Jenter hater å føle de er i konkurranse med andre jenter ovenfor en gutt. Så om du er smart - Hold deg til èn.


4. Aldri si negative ting om utseende til en jente, selv om det skulle være tull. Bare ikke gjør det. Si til en jente at hun er vakker/fin/pen etc. og hun vil tro det mindre enn èn dag, si til en jente at hun er stygg/feit etc. og hun vil tro på det for alltid. De fleste jenter sliter til og med å si "Takk" til komplimenter de får, for de sliter med å tro på det. Men de fleste jenter sliter også med at hvis èn kaller dem noe negativt, tror de oat alle andre mener det å. Så for all del - Kommenterer du negativt på utseende til en jente, skal jeg love deg at du ikke imponerer eller at jenta setter pris på.


5. Personlig synes jeg det er super koselig med sånne søte kallenavn. Etter det jeg har lagt merke til, synes nesten de fleste jenter det. Kall henne gjerne noe du synes passer hennes personlighet, da blir det jo mer personlig. Så om jenta er glad i kos, kall henne gjerne "pus" eller noe sånt noe.

6. Vi jenter liker at dere guttatør å være dere selv og tørre å kalle jenta di for "søte, pena, JM," uansett om dere er nær kompisene deres. At dere da ikke blir flau av å vise dem at det er dama/jenta de.

7. Det blir aldri en klem eller et kyss for mye. Og da kan det legges trykk på aldri.

8. Veldig mange jenter synes det er gøy å ta søte, rare og morsomme med bilder med kjæresten. Bilder varer så lenge, og det er alltid like koselig å se på det hvis man savner hverandre.

9. Respekter jentas valg. Vil hun bruke masse penger på et par sko f.eks. La hun gjøre det, uten at du kommer med negative meninger. Selv om du skulle synes det er unødvendig å bruke så mye penger på noe, så synes nødvendigvis ikke jenta da. Vi jenter bruker en del penger på sko og klær, dere gutter bruker penger på x-box, playstation, gaming osv. Vi er jo forskjellige! Selv om du synes det er litt teit, respekter jentas valg, så respekterer hun dine.


10. Vi jenter elsker God Morgen og God Natt meldinger. Èn enkel "God morgen, jenta mi" kan virkelig lysne dagen til en jente. Og et enkelt "God natt, fineste" kan gjøre at en jente sover ekstremt godt den natten. Som sagt vi jenter setter så utrolig stor pris på småting. Og en god morgen/god natt melding er vel ikke så vanskelig å utføre?


                                                                                                                      ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Y.O.L.O!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡.


Hva syns du? ♡♡
Lært noe?♡♡
Noe du ikke syns er sant?♡♡


12 kommentarer

Muna Guleid

20.09.2012 kl.19:49

Det var faktisk noe som jeg ikke visste om, men ellers så er det vi jenter elsker!

btw, jeg elsker bloggen din!

HawaEmilie.blogg.no

20.09.2012 kl.20:12

Muna Guleid: Ååå? okei men nå vet du det <3
Og takk elsker bloggen din også du burde blogger mer <3<3

Liverbest.no

20.09.2012 kl.21:05

Utrolig bra skrevet! kjente meg igjen i det mest, særlig det meg negatie kommentarer på utsende sitt, du fikk liksom ortalt det på n bra måtte<3:))

HawaEmilie.blogg.no

21.09.2012 kl.14:36

Liverbest.no: Takk liv <3<3

Sara M

21.09.2012 kl.14:46

Helt enig med deg, Hawa.

Du er flink til å skrive, det ble sinnsykt bra!

Akkurat det du skrev er det jenter ønsker å høre/se.

Kleeemmm xx <3

HawaEmilie.blogg.no

21.09.2012 kl.15:28

Sara M: Tnå, godt å høre <3<3 :**

andreagran

22.09.2012 kl.00:06

er det du som har skrevet innlegget, hawa? kjempe bra <3

HawaEmilie.blogg.no

22.09.2012 kl.11:09

andreagran: Ja? og takk <3

ELinajenta

22.09.2012 kl.14:54

ALt er såå sant, husker du når vi skrev de hahah brukte jo 2 timer på hele greia men det var gøy<3

Snx om 3 uker når jeg er tilbake til oslo pusen min<3<3

HawaEmilie.blogg.no

22.09.2012 kl.14:56

ELinajenta: Hahhaa ja men vi greide det for det <3
Og ja vi ses om 3 uke savner deg alerede men gleder meg jm <3<3

morra dii

23.09.2012 kl.22:39

Gutter som er tøffe liker vi å, som tør å si at de liker deg <3 (hvis man ikke er sammen fra før...)

HawaEmilie.blogg.no

24.09.2012 kl.07:55

morra dii: jaja...

Skriv en ny kommentar

HawaEmilie.blogg.no

HawaEmilie.blogg.no

14, Oslo

Hei jeg heter hawa, 14 år, bor i Oslo. Her kan du lese om hverdag, outfits, bilder, og masse annent. Håper du liker bloggen min! Y.O.L.O ^^

Norske blogger I <3 you! I <3 blogg! I <3 Facebook! ^^ Y.O.L.O!^^

Kategorier

Arkiv

hits