10 TING DU IKKE VISSTE OM GUTTER!

Hei blogger.

Nå har jeg tenkt å snakke litt om 10 ting dere kanskje ikke om gutter for jeg syns det alltid er søtt å lese om <3


1. Gutter liker jenter som er seg selv at de ikke leker eller prøver å være noen andre.

2. Gutter har følelser de og. Selv om de kan virke kule og tøffe i vennegjengen, så kan du faktisk såre dem kraftig. Så tenk over hva du sier og lover dem!

3. Gutter liker jenta si best uten sminke! Gutter føler seg litt mer spesiell om du tar av sminken når du er med dem. De liker naturlig pene jenter, så du trenger ikke bruke  3 lag med brunkrem i trynet før de skal like deg, du trenger heller ikke så mye mascara på at vippene klumper seg sammen.

4. Innerst inne liker guttene å se på romantiske filmer med jenta si. De skal bare tøffe seg litt av og til. Plutselig kan det hende at det er gutten som feller en tåre midt i filmen?!

5. Spør en gutt deg om han skal hjelpe deg med noe, så ikke si nei. Gutter elsker nemlig å føle seg nyttig.

 

6. Gutter elsker femininitet. Nei, det betyr ikke at du skal bruke den største push-up bh?en du finner, eller den korteste toppen, eller et skjørt som ikke en gang går over rumpa. Kle deg etter været eller situasjonen. Skal dere på byen eller noe, så kan du jo kle deg fint, men du trenger ikke gå som en hore heller, for da kan han bli flau.

7. JENTER, dere tror at guttene bare tenker på, pupper og rumper, men nei! Gutter er usikre selv på om musklene er store nok, eller om magen er fin nok!

8. Hvis en gutt finner en jente han virkelig liker, så gjør han alt for henne! Uansett. Og han kan bli skuffet om du ikke reagerer slik han håper på.

9. Når en gutt er forelsket så ser du det på han ganske fort. Han klarer kanskje ikke å snakke helt normalt, noen begynner å stamme for de er så redde for å si noe feil. Andre tørr ikke si noe i det hele tatt nesten. Mens noen bare hopper i det med en gang, altså, de tar kontakten og finner på noe å snakke om.

10. Gutter er også sjalu. De ser på  de fleste gutter som konkurrenter, så er du ute med noen gutter sammen med kjæresten din eller noe, så gi typen din mer oppmerksomhet enn de andre, slik at han forstår at det er han du vil ha!

Y.O.L.O! ^-^
Hva syns du? <3
Håper dere lærte noe <3
Hva liker du best ved gutta/gutter? <3


4 kommentarer

leooopuus <3

19.09.2012 kl.14:56

du glemte nr.11: en gutt vet han er forelsket i deg når han ikke tenker på å knulle deg :** nuss nuss

cendi

19.09.2012 kl.14:57

jeg lærte masse :-)

HawaEmilie.blogg.no

19.09.2012 kl.16:00

leooopuushahah ja <3<3 nuss nuss :***<3

HawaEmilie.blogg.no

19.09.2012 kl.16:00

Cendi: heheh så bra <3:)

Skriv en ny kommentar

HawaEmilie.blogg.no

HawaEmilie.blogg.no

14, Oslo

Hei jeg heter hawa, 14 år, bor i Oslo. Her kan du lese om hverdag, outfits, bilder, og masse annent. Håper du liker bloggen min! Y.O.L.O ^^

Norske blogger I <3 you! I <3 blogg! I <3 Facebook! ^^ Y.O.L.O!^^

Kategorier

Arkiv

hits